PLG_JEV_SEARCH_TITLE
Sök - Kategorier
Sök - Kontakter
Sök - Innehåll
Sök - Nyhetsflöde
Sök - Länkar

Så här handlar du

 

När du hittat ett arrangemang du vill köpa så klicka på Köpknappen. Då läggs det i varukorgen. Här fyller du i hur många kopior ni behöver till er grupp. Priserna är uppdelade i ett fast pris och ett per-kopia-pris. Om t ex arrangemanget kostar 300:- och kopiepriset är 10:-/st och ni är fyra stycken blir summan 340:-

Välj därefter om ni önskar stämfiler för inlärning. Uppe i lilla menun kan man sedan gå “Till kassan” . Här kan man antingen registrera sig som kund eller bara handla som gäst. Fyll i dina uppgifter och slutför betalningen. Har man Paypalkonto sedan innan är det bara att betala via det.

Det går också bra att betala med kort. OBS! Man behöver inte registrera något Paypalkonto för att utföra kortbetalningar. Fyll i dina uppgifter och när köpet är klart klickar du dig tillbaka till staffmusic.

Du kommer inom ett par dagar få ett mail med en pdf på arrangemanget tillsammans med ett certifikat som säger hur många kopior du har rätt att skriva ut. Har du beställt stämfiler kommer dessa med som mp3-filer. Är det några tveksamheter eller du vill beställa via mejl och betala via bankgiro är det bara att kontakta mig på .

 Tillbaka till shopen